Sosiale medier

Sosiale medier gjør det mulig å markedsføre produkter, tjenester eller merkevarer på en unik måte.

Vi hjelper deg med å treffe kundene dine der de er. Sosiale medier gir en rekke ulike muligheter, og vi jobber strategisk og operativt for å utnytte disse. Vi kombinerer både kreativitet, data og teknologi for å hjelpe bedrifter med å oppnå det fulle potensialet av å være tilstede i de rette kanalene. 

Velge rette kanaler

Vår erfaring er bred, og vi jobber med store kampanjer som strekker seg gjennom hele kundereisen på tvers av kanaler som Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn, Twitter og Pinterest. Vi rådgir på strategi og kanalvalg som passer din merkevare og dine mål. 

I sosiale medier er det viktig med gode, målbare KPIer - nøkkeltall som bygger opp under det overordnede målet. Ved å etablere målene som en del av strategien, vil bedrifter kunne ha bedre effekt av det operative arbeidet og med det oppnå ønsket resultat.

Dedikerte ressurser

I sosiale medier opplever man oppdateringer, justeringer og regler raskere enn de fleste klarer å følge med på i en travel hverdag, og vi forstår utfordringen med endringer og begrensninger man stadig møter på området. GDPR, iOS 14.5, cookies, tap av data, og sporing er alle oppdateringer og regler som gjør det mer utfordrende for merkevarer å annonsere på sosiale plattformer, og nettopp derfor er det så viktig å ha en dedikert ressurs som hele tiden følge med, optimaliserer og sørger for at planen og målene oppnås. Vi sørger også for at de til en hvert tid gjeldende regler blir overholdt og etterlevd.

Vår ekspertise tillater oss å utvikle skreddersydde strategier for å sikre at kundene våre alltid ligger i forkant av den teknologiske utviklingen, og dermed er sikret et best mulig resultat.

Sosiale medier gir deg muligheten til:

  • Kreativ kommunikasjon
  • Å nå mange og spesifikke målgrupper
  • Kommunikasjon til både nye og eksisterende kunder
  • Trafikkøkning til nettsiden
  • Konverteringer i nettbutikken din
  • Merkevarebygging ved hjelp av strategisk annonsering
  • Økning av antallet påmeldinger på arrangementer

Ta kontakt med sosiale medier-avdelingen

Leave this field blank

(Du kan lese mer om vår personvernerklæring her)

Kontaktpersoner

Vil du lære mer om annonsering på sosiale medier, og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift? Send oss en mail så tar vi gjerne en kaffeprat.
anna sedolfsen noa connect
Anna Sedolfsen
Senior Consultant

Se alle tjenester fra NoA Connect

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram