Behandling av personopplysninger

Når du bruker nettstedet vårt og/eller er i kontakt med oss, kan vi behandle personopplysningene dine. Nedenfor finner du informasjon om personopplysningene som samles inn, hvorfor vi behandler personopplysninger og dine rettigheter knyttet til behandlingen av dine personopplysninger.

Behandleren av dine personopplysninger er:

The North Alliance AS
Wergelandsveien 15
0167 Oslo
Norge

For eventuelle spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt Hanne B. Mustad:

E-mail: [email protected]
Telephone: +47 90871372

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn og bruker personopplysningene dine til forskjellige formål, avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende typer personlig informasjon for formålene som er angitt her:

1. Besvare eventuelle henvendelser vi måtte motta: Navn, telefonnummer, e-postadresse og all personlig informasjon som kan oppstå fra henvendelsen. Behandlingen av denne personlige data er basert på vurdert interesse. Behandling av disse personopplysningene er ofte nødvendig for at vi skal hjelpe deg med din henvendelse.

2. Innsamling og behandling av personopplysninger i forbindelse med spørreundersøkelser på nettstedet vårt der vi behandler navn, telefonnummer, e-postadresse (noen som kan være valgfrie) og all personlig informasjon som kan inkluderes i svaret på undersøkelsen. Behandlingen av disse personopplysningene er basert på legitim interesse.

3. Personopplysninger om vår kontakt med leverandører, for eksempel kontaktinformasjon om personer vi har kontakt med hos våre leverandører. Slik informasjon er begrenset til navn, telefonnummer, e-postadresse osv. og holdes så lenge vi trenger for å opprettholde kontakt med våre leverandører.

4. Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler og hvilken type informasjonskapsler vi bruker nedenfor. Vi behandler personopplysningene som samles inn av informasjonskapsler for å kunne bedre tilpasse nettstedet for våre brukere.

Vi behandler personopplysninger med hensyn til punkt 1 og 2 ovenfor på grunnlag av vår legitime interesse for å utføre vår virksomhet, og vi har vurdert at behandlingen av personopplysninger ikke overstyres av interessene eller grunnleggende rettighetene og frihetene til den registrerte som krever beskyttelse av personlige data. Vi ber imidlertid om eksplisitt samtykke før vi plasserer informasjonskapsler.

Bruk av informasjonskapsler

Nettstedet vårt, som mange andre, bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om hvordan sidene våre brukes. Informasjonskapsler er små tekstfiler som er lagret av nettleseren (for eksempel Safari eller Google Chrome) på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

Informasjonskapsler på siden vår:

_ga: Google Universal Analytics samler inn informasjon om besøk, økter og kampanjer for analytiske formål. Informasjonskapselen vil bli fjernet etter 2 år.

_gid:Brukt i forbindelse med _ga for å skille unike brukere.

_gat: Denne informasjonskapselen lagrer ingen brukerinformasjon, den brukes bare til å begrense antall forespørsler som må gjøres til Google/Doubleclick.net (se cookie IDE & DSID)

Deling av personlig informasjon

Vi overfører ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre det foreligger et juridisk grunnlag for slik overføring. Eksempler på et slikt grunnlag vil vanligvis være, en avtale med deg, eller et juridisk grunnlag som instruerer oss om å avsløre informasjonen. Vi vil bruke informasjonskapsler for målretting på andre nettsteder.

Lagring

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålet som den personlige data ble opprinnelig samlet inn.

Dette betyr for eksempel at personopplysningene vi behandler på grunnlag av ditt samtykke vil bli slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg vil også bli slettet når avtalen er oppfylt og alle forpliktelser som følger av avtalen er oppfylt.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysningene dine

Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette all personlig informasjon vi har om deg. Du har også rett til å begrense vår bruk, protestere mot behandling eller å motta en elektronisk kopi av personopplysningene du har gitt oss. Du kan lese mer om rettighetene dine på datatilsynet.no.

For å utøve dine rettigheter, må du kontakte oss enten via e-post eller brev. Vi vil svare på din henvendelse senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller gi ytterligere informasjon før vi tillater deg å utøve dine rettigheter hos oss. Vi gjør selvfølgelig dette for å sikre at vi bare gi deg tilgang til dine personlige opplysninger.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt for behandling av personopplysningene dine. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sende oss en e-post.

Klager

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger ikke samsvarer med det vi har beskrevet her, eller mener at vi på noen måte har brutt personvernlovene, kan du appellere til Datatilsynet (www.datatilsynet.no). Vær oppmerksom på at NoA Connect bruker Datatilsynet som ledende myndighet i samsvar med den generelle personvernforordningen Artikkel 56. Du kan kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighet, som vil informere Datatilsynet om saken.

Endringer

Hvis det er en endring i tjenestene våre eller endringer i personvernreglene, det kan endre informasjonen du oppgir. Hvis vi har kontaktinformasjonen din, vil vi varsle deg om disse endringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid være tilgjengelig på nettstedet vårt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram