Vi hjelper bedrifter til å vokse

Kunder forventer stadig mer tilpassede og sømløse brukeropplevelser på nett, og det kan være utfordrende å henge med på de raske endringene innen teknologisk utvikling. Ofte finnes det et gap mellom hva kunder forventer og hva selskaper kan levere. NoA Connect ser på dette som en mulighet til å bruke data smartere enn dine konkurrenter, og dermed gi deg et et konkurransefortrinn. Vi sitter med solid erfaring og kompetanse hva gjelder hvilke teknologier, plattformer og prosesser som kan benyttes for å lykkes med dette.
Vårt team jobber både strategisk og operativt på området som søkemotormarkedsføring (SEM), betalte sosiale medier, søkemotoroptimalisering (SEO), kunderelasjonshåndtering (CRM), samt tracking og analyse. Les mer om våre tjenesteområder og ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller ønsker å starte et samarbeid. Vi ser frem til å høre fra deg!
TA KONTAKT HER

Våre tjenester

BETALT SØK   |   SEO   |   TRACKING OG ANALYSE   |   CRM OG LOJALITET   |   SOSIALE MEDIER  |  CRO

betalt søk tjeneste

Betalt søk

Betalt søk er en unik form for markedsføring hvor annonsørene svarer direkte på en klar intensjon fra mottakeren sin side.
Les mer

SEO

SEO, eller søkemotoroptimalisering, er enhver nettsides mulighet til å få gratis, konverterende trafikk gjennom Google og lignende søkemotorer.
Les mer
seo tjeneste
sporing og analyse tjeneste

Tracking og analyse

Tracking og analyse er grunnmuren for å jobbe datadrevet og resultatbasert i digitale kanaler.
Les mer

CRM og lojalitet

Det handler om å ivareta forholdet til kundene sine. Dette vil på sikt kunne gi en sterkere merkevare, økt vekst og bedre lønnsomhet.
Les mer
crm tjeneste
sosiale medier tjeneste

Sosiale medier

Sosiale medier gjør det mulig å markedsføre produkter, tjenester eller merkevarer på en unik måte.
Les mer

CRO

Optimalisering av konverteringsfrekvens (CRO) er prosessen med å forstå hva som driver og motiverer brukere, samt avdekker barrierene for konvertering.
Les mer
cro tjeneste
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram