Graduate-program

Er du i ferd med å avslutte mastergraden din og ønsker å starte karrieren din i et voksende rådgivningsselskap? Vil du bli en del av Nordens sterkeste fagmiljø innen datadrevet markedsføring? Vi er i sterk vekst, og søker nyutdannede til fast ansettelse med oppstart høsten 2024.
SØK HER

Om NoA Connect

I NoA Connect jobber vi med å skape vekst via digitale kanaler gjennom datadrevet markedsføring, strategi og digital transformasjon. Vi tilbyr et unikt verdiforslag til våre kunder ved å operere i grensesnittet datadrevet markedsføring og management consulting. Dette betyr at vi knytter resultatbasert markedsføring tett opp mot forretning og strategi, og tilbyr skreddersydde og helhetlige tjenester.

I VEKST

Vi er nå over 30 ansatte, og er i konstant vekst. Kundelisten inkluderer både store selskaper som Jotun, FINN, Bank Norwegian, og Varner Gruppen, og vekstselskaper som Askeladden-selskapene. NoA Connect inngår som en del av The North Alliance og har flere søsterselskaper. Du vil derfor jobbe i et dynamisk arbeidsmiljø, med utviklere, designere og rådgivere.

MILJØ

I NoA Connect vil du bli en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø. Du vil få tidlig ansvar og bli en sentral del av et mindre team. Samtidig vil du få tett oppfølging av mer erfarne konsulenter som er blant de beste i Norge på sitt felt. Du får også spennende karrieremuligheter, da vi fortsatt er et lite selskap med sterk og profitabel vekst. I NoA Connect er det også et sterkt fokus på å skape et sosialt arbeidsmiljø. Det arrangeres jevnlig afterwork, sosiale aktiviteter og en årlig utenlandstur.

Om stillingen

Som konsulent vil du ha det fulle ansvaret for kundene, både strategisk og operativt. Du vil jobbe tett med beslutningstakere og bidra på et strategisk nivå ved å hjelpe kundene med å utforme markedsstrategi og rammeverk for måling og automasjon. På et operativt nivå bistår du med oppsett og drift av digitale plattformer, analyse, eksperimenter og optimalisering for å generere topplinjevekst.
Graduates fra NoA Connect.
mimmi traheim noa connect
"Jeg har kommet til en arbeidsplass hvor jeg lærer noe nytt hver eneste dag og blir godt ivaretatt. NoA Connect er en arbeidsplass som har gitt oss graduates enormt mye ansvar og tillit, samtidig som man har støtte fra de dyktigste i bransjen.

MIMMI TRAHEIM

Senior Consultant, NoA Connect

Graduate-program

Som nyutdannet vil du inngå i vårt graduate-program. Programmet går over 1 år og vil gi deg god opplæring for å utvikle din faglige kompetanse, innføring i ferdigheter som vil gjøre deg trygg i rollen som konsulent, og et sosialt nettverk. Du vil bli fulgt opp av en mentor som vil ha ansvaret for din faglige og personlige utvikling, samt at du får tildelt en Buddy. En av fjorårets graduates vil være din Buddy fra første arbeidsdag. Vedkommende vil fungere som din fadder i oppstarten og utover året, og bidra med praktisk informasjon og svar på alle spørsmål du måtte ha.

Hvem er du?

Vi er på jakt etter dyktige studenter som fullfører sin mastergrad i løpet av 2024. Viktige egenskaper er god teknisk og forretningsmessig forståelse, samt gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter.
Har gode analytiske evner
Har strukturert tilnærming til problemløsing
Er motivert og lærevillig
Trigges av resultater og vekst
Er engasjert og proaktiv

Vi tilbyr

Som graduate blir du fast ansatt fra dag én og vil derfor kunne dra nytte av våre ansattgoder:

ET GODT ARBEIDSMILJØ

SPENNENDE PROSJEKTER

GOD KARRIEREUTVIKLING

KONKURRANSEDYKTIGE BETINGELSER

SUBSIDIERT TRENING

GODE FORSIKRINGSORDNINGER

PROSESSEN

Slik fungerer det

SØK

Fyll ut og send søknadsskjema via "Søk her"-knappen under.

FØRSTEGANGS-INTERVJU

Aktuelle kandidater vil kalles inn til en uformell prat.

CASE OG EVNETEST

Kandidatene løser et case, og gjennomfører evnetest og personlighetstest.

FINALEPRAT

De sterkeste kandidatene blir kalt inn til et siste intervju.

REFERANSESJEKK

Det siste steget før en eventuell ansettelse er at vi sjekker dine referanser.
apartmentusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram