HubSpot CRM-tjenester

NoA Connect er en sertifisert partner for HubSpot Solutions. Vi samarbeider tett med våre kunder og legger til rette for datadrevne markedsførings- og salgsaktiviteter.

Våre HubSpot-sertifiserte eksperter bistår med opplæring, portaltilpasning og sømløs overføring av data fra dine eksisterende systemer. Dette legger grunnlaget for sterke CRM-funksjoner. 

HubSpot-oversikt

HubSpot er en alt-i-ett-plattform for kundebehandling (CRM) designet for å støtte bedriftsvekst, skalerbarhet og suksess. Den tilbyr en pakke med integrerte moduler skreddersydd for ulike forretningsbehov. 

Marketing Hub

Marketing Hub er hjertet av dine digitale markedsføringsinnsats. Den gir ditt markedsføringsteam verktøy for inbound-markedsføringsstrategier, inkludert innholdsproduksjon, håndtering av sosiale medier, e-postmarkedsføring, automatisering og analyse.

 • Innholdsproduksjon: Skap engasjerende og overbevisende innhold som resonnerer med ditt publikum, fra blogginnlegg til landingssider. Marketing Hub effektiviserer prosessen med innholdsoppretting.
 • Håndtering av sosiale medier: Administrer din tilstedeværelse på sosiale medier effektivt. Planlegg innlegg, analyser engasjement og bygg din online fellesskap.
 • E-postmarkedsføring: Utform personlige e-postkampanjer for å pleie leads og bygge relasjoner. Spor e-postytelse og optimaliser for bedre resultater.
 • Automatisering: Automatiser gjentakende oppgaver og arbeidsflyter, spar tid og sikre konsistent kommunikasjon med ditt publikum.
 • Analyse: Få innsikt i dine markedsføringsinnsats med omfattende analyse og rapportering. Treff datadrevne beslutninger for å forbedre dine stra

Sales Hub

Sales Hub er utviklet for å optimalisere dine salgsprosesser, og hjelper ditt salgsteam med å lukke avtaler mer effektivt.

 • Håndtering av leads: Fang og håndter leads effektivt, slik at ingen muligheter går tapt. Organiser leads for målrettet kontakt.
 • Salgsautomatisering: Strømlinje salgsoppgaver med automatisering, slik at teamet ditt kan fokusere på å bygge relasjoner og lukke avtaler.
 • Sporing av e-post: Få innsikt i mottakerengasjement med funksjoner for e-postsporing, og hjelper deg å forstå når og hvordan potensielle kunder engasjerer seg med dine e-poster.
 • Pipeline Management: Visualiser og håndter pipeline din, og sikre deg et klart bilde av dine salgsmuligheter på hvert stadium.
 • Rapportering: Få tilgang til grundig rapportering og innsikt i dine salgsaktiviteter, muliggjør datadrevne beslutninger og kontinuerlig forbedring. 

Service Hub

Service Hub er dedikert til å levere eksepsjonell kundestøtte og sikre kundetilfredshet gjennom hele deres reise.

 • Håndtering av tickets: Håndter kundespørsmål og støtteforespørsler enkelt gjennom et strømlinjeformet billettsystem.
 • Opprettelse av kunnskapsbase: Bygg en omfattende kunnskapsbase for å gi kunder umiddelbare svar og selvbetjeningsressurser.
 • Håndtering av kundefeedback: Samle og analyser kundefeedback for å kontinuerlig forbedre dine produkter og tjenester.
 • Automatisering: Automatiser rutinemessige støtteoppgaver, sikrer rettidige svar og personlige interaksjoner. 

CMS Hub

CMS Hub forenkler håndteringen av nettsideinnhold med et bredt spekter av funksjoner:

 • Nettsted host: HubSpot CMS tillater deg å hoste nettsiden din direkte på plattformen, og sikrer pålitelighet og sikkerhet.
 • Tilpasning: CMS Hub tilbyr kraftige tilpasningsverktøy som lar deg bygge og designe nettsiden i tråd med ditt merke og visjon.
 • Sømløs automatisering: Ved å integrere ytterligere moduler i CMS Hub kan du opprette sømløs automatisering som kobler nettsiden din, CRM, markedsføring og salgsaktiviteter til en sammenhengende plattform. 

Operations Hub

Operations Hub fungerer som ryggraden i din CRM-plattform, og legger til rette for datasynkronisering, arbeidsflytautomatisering og sømløse integreringer på tvers av organisasjonen.

 • Datasynkronisering: Hold data konsistente og oppdaterte ved å synkronisere informasjon på tvers av ulike systemer og databaser.
 • Arbeidsflyt-automatisering: Automatiser komplekse arbeidsflyter, reduser manuelt arbeid og sikre at prosesser går sømløst.
 • Integrasjoner: Integrer HubSpot sømløst med andre essensielle verktøy og systemer, og muliggjør et enhetlig økosystem som driver effektivitet. Disse modulene samarbeider for å muliggjøre en sømløs samordning av markedsføring, salg og kundeservice, og gir en enhetlig kundeopplevelse.

Hvorfor HubSpot?

HubSpot tilbyr en omfattende CRM-løsning av flere overbevisende grunner: 

Nøkkelfordeler

 • Alt-i-ett-løsning: HubSpot skiller seg ut som en altomfattende CRM-plattform. Den tilbyr en enhetlig pakke med verktøy som strømlinjeformer dine markedsførings-, salgs- og kundeservicetiltak, og eliminerer behovet for å administrere flere fragmenterte plattformer. Denne helhetlige tilnærmingen fremmer effektivitet, samarbeid og en helhetlig visning av dine kundeinteraksjoner.
 • Inbound Methodology: HubSpots kjernefilosofi dreier seg om inbound markedsføringsmetodologi. Denne tilnærmingen fokuserer på å tiltrekke, engasjere og glede kunder gjennom meningsfulle og relevante innhold. Ved å tilpasse dine strategier med inbound-prinsipper, kan du skape verdifulle forbindelser med ditt publikum og drive langsiktig kundelojalitet.
 • Skalerbarhet: En av HubSpots fremste styrker er dens tilpasningsdyktighet til bedrifter i alle størrelser. Enten du er en voksende oppstart eller et veletablert selskap, sikrer HubSpots skalerbarhet at du kan starte med de verktøyene du trenger og vokse i takt med din forretningsutvidelse. Denne fleksibiliteten tillater sømløse overganger etter hvert som din bedrift utvikler seg. 

Markedsposisjon

HubSpot har festet grepet som en markedsleder innen CRM og inbound markedsføring. Dette skyldes deres urokkelige engasjement for innovasjon og den ubetingede støtten fra et dedikert brukersamfunn. HubSpot gjennomgår kontinuerlig utvikling for å holde tritt med bransjetrender, og sikrer dermed at din CRM-plattform alltid er i forkant når det gjelder teknologi og beste praksis.

Brukervennlig grensesnitt

HubSpots grensesnitt er utformet for å lette bruk, noe som gjør det tilgjengelig for alle medlemmer av ditt team. Enten du er en teknisk kyndig profesjonell eller noen som er ny på CRM-systemer, sikrer HubSpots intuitive grensesnitt at du kan navigere og dra nytte av funksjonene effektivt. I tillegg tilbyr HubSpot omfattende opplærings- og støtteressurser som gir ditt team muligheten til å utnytte plattformen til det fulle. 

Prising - Bunter vs. Individuelle moduler

HubSpot tilbyr fleksible prisskalaer som er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Du har muligheten til å velge mellom bundles (kombinasjoner av moduler) eller individuelle moduler. Bundles kombinerer flere moduler for å tilby en omfattende løsning som forenkler beslutningsprosessen. Alternativt kan du velge individuelle moduler og tilpasse din CRM-plattform nøyaktig etter dine forretningskrav. Denne fleksibiliteten gir deg friheten til å tilpasse i tråd med organisasjonens mål og prioriteringer.

Inbound markedsføring

Oversikt

Inbound markedsføring er en strategisk tilnærming som dreier seg om å tiltrekke og pleie leads gjennom verdifullt innhold og personlig interaksjon. Det handler om å skape en reise der kunder dras til din merkevare organisk, danner ekte forbindelser som driver lojalitet og konverteringer. 

Forretningsadopsjon

Bedrifter over hele verden velger inbound markedsføring på grunn av dens dokumenterte evne til å generere leads av høy kvalitet, forbedre merkevareautoritet og dyrke langsiktige kunderelasjoner. Ved å fokusere på å levere verdi og bygge tillit kan bedrifter posisjonere seg som bransjeledere og tjene lojaliteten til målgruppen. 

Fordeler

Inbound markedsføring gir en rekke fordeler, inkludert kostnadseffektivitet, målbar avkastning på investeringen (ROI) og tilpasningsevne til endret kundeadferd. Med sin datadrevne tilnærming kan du kontinuerlig forbedre dine strategier, og sikre at dine markedsføringsinnsats forblir i tråd med endrende kundepreferanser og bransjetrender. 

Ta kontakt

På NoA Connect kombinerer vi strategisk rådgivning med operasjonell ekspertise. Vi streber etter å få en dyp forståelse av din virksomhet, noe som gjør oss i stand til å skape en skreddersydd CRM-løsning som ikke bare dekker ditt teams behov, men også gir en solid grunnlag for vekst. Hvis du ønsker å utforske de utallige mulighetene innen HubSpot, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Ta kontakt med HubSpot-avdelingen

Leave this field blank

(Du kan lese mer om vår personvernerklæring her)

Kontaktperson

Vil du lære mer om HubSpot og CRM, og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift? Send oss en mail så tar vi gjerne en kaffeprat.
suprateek seal noa connect
Suprateek Seal
Consultant
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram