Webanalyse

Vi hjelper bedrifter å få verdifull innsikt fra dataen deres ved å få en økt forståelse av hva som skjer på nettstedet deres.

Vi identifiserer brukeropplevelses-problemer og hjelper deg oppdage muligheter til forbedring for nettstedets ytelse og kundeopplevelse. 

Hos NoA Connect er datadrevne beslutninger grunnlaget for alt vi gjør. Vi benytter oss av forskjellige verktøy for datainnsamling, inkludert ulike web-analyseverktøy som GA4, Piwik Pro, Adobe Analytics og Matomo. I tillegg gjennomfører vi brukertesting, undersøkelser, eksperimenter og kundens eksisterende datagrunnlag (undersøkelser, databaser etc). 

Hvordan vi jobber 

Gjennom økt innsikt i brukeradferd, bruksmønstre og brukerinteraksjoner vil du få en bedre forståelse av nettstedets optimaliseringsmuligheter. Som følge av dette vil du enklere kunne nå viktige KPI-er. 

  • Vi starter med å kartlegge dine forretningsbehov, utfordringer og KPI-er for å få en bedre forståelse av din bedrift. 
  • Vi gjennomfører en enkel sporings-audit for å sikre at du samler inn og måler data som trengs for å forstå kundeadferd. 
  • Gjennom kvantitativ og kvalitativ analyse vil vi identifisere de største friksjonspunktene i kundereisen din. 
  • Vi gjennomfører en trakt- og brukeratferdsanalyse for å forstå hva som driver, motiverer og stopper brukere.
  • Basert på innsikten kommer vi med konkrete tiltak og anbefalinger for å forbedre kundereisen og for å møte dine forretningsmål. Blant annet eksperimenter og just do its basert på best practice og innsikt.  

Ta kontakt med webanalyse-avdelingen

Leave this field blank

(Du kan lese mer om vår personvernerklæring her)

Kontaktpersoner

Vil du lære mer om datadrevne kundeopplevelser og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift? Send oss en mail så tar vi gjerne en kaffeprat.
ida engdal sollie noa connect
Ida Engdal Sollie
Senior Consultant
mimmi traheim noa connect
Mimmi Traheim
Senior Consultant

Alle tjenester for datadrevne kundeopplevelser

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram