Vi er et byrå med kjærlighet og ekspertise for digital markedsføring og optimalisering.

Vårt norske kontor ble startet av tre gründere i 2017, under navnet Proletar. På kort tid etablerte vi oss som en seriøs aktør innen datadrevet markedsføring og vant i 2019 kåringen «Årets byrå» i Performance-kategorien. Kundelisten er solid og variert, med store selskaper som Bank Norwegian, Varner Gruppen og Finn for å nevne noen, i tillegg til flere spennende oppstartsselskaper. Høsten 2019 ble Proletar kjøpt opp av NoA, The North Alliance, og døpt om til NoA Connect. Vi er nå har blitt en ledende nordisk aktør i stadig vekst og utvikling.

NoA Connect er en del av The North Alliance-familien som består av flere markedsledende selskaper innen teknologi, kommunikasjon og design med kontorer i Scandinavia, Tyskland og Polen.

Våre ansatte er vår merkevare

Vårt fokus er på våre kollegaer der alle betyr like mye og alle har en stemme. Vi er alltid på utkikk etter flinke folk, og har hovedfokus på høyere utdanning og relevant erfaring. Vi skal alltid ha få kunder per ansatt for å sikre at vi kan gå i dybden og levere best mulig tjeneste.

I tillegg til å ansette de beste i bransjen, jobber vi aktivt for å rekruttere studenter som ønsker internship i tillegg til nyutdannede. I august 2021 ansatte vi fire nyutdannede fra NHH, BI og Københavns Universitet, og vi planlegger å ekspandere stort i tiden som kommer. Både med satsning på nyutdannede og allerede erfarne bransjefolk.

Kontoret
Lounge

Vårt team

    Jobb hos oss

    Som konsulent i NoA Connect vil du bli del av et tverrfaglig og solid team, hvor alle ansatte trigges av å kunne jobbe både strategisk og operativt hos kunder, herunder noen av Noges strørste merkevarer.